Hai in echipa noastra!

In echipa MDY RECYCLING, noi credem ca schimbarea vine de la oameni. Fiecare dintre noi are un impact important in dezvoltarea noastra ca lider in managementul deseurilor si in crearea unui viitor mai bun pentru planeta.

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o companie care face o diferenta palpabila si semnificativa, atunci suntem potriviti pentru tine. Cautam colegi dedicati si motivati care sa ni se alature in misiunea noastra de a proteja mediul inconjurator si de a recicla resursele disponibile.

In cazul in care simti ca iti doresti un scop si ca esti in cautarea unui mediu in care sa-l indeplinesti, nu ezita sa ne contactezi. Alatura-te echipei noastre si impreuna vom crea un viitor sustenabil.

Pentru mai multe informatii despre pozitiile deschise in cadrul companiei sau pentru a-ti depune CV-ul, te rugam sa ne contactezi la adresa de mail contact@recicleaza-deseuri.ro. Vei fi inclus in baza noastra de date si candidatura ta poate fi selectata pentru noi proiecte de recrutare, in functie de preferintele si profilul tau.

Incepe o cariera la MDY RECYCLING si fii parte dintr-o echipa care lucreaza impreuna pentru un viitor mai bun!