Serviciile noastre

Gandeste-te inainte de a arunca lucrurile care nu-ti mai trebuie!

Asiguram servicii de reciclare deseuri nepericuloase: hartie, carton , mase plastice, doze aluminiu, lemn, pet-uri. Dispunem de echipe si utilaje profesionale pentru demolari / dezafectari / taieri deseuri metalice industriale.

Inchirieri containere

Avem o gama larga de dimensiuni disponibile pentru containere. Pentru o securitate sporita si pentru a reduce riscul imprastierii deseurilor, dispunem si de modele de containere ce pot fi inchise.

Reciclare deseuri constructii

MDY Recycling ofera clientilor optiuni pentru reciclarea produselor din gips carton. Cu reteaua noastra de furnizori pe care o folosim, clientii nostri au acces la cea mai recenta tehnologie care permite reciclarea gips-cartonului si a altor produse destinate utilizarii in industria placilor de gips.

Deseurile de constructii sunt generate de activitatile de constructie si demolari, fiind compuse dale, tigle, asfalt, materiale plastice, metale, lemn. Aceste deseuri de constructie sunt cel mai adesea inerte si nebiodegradabile, grele, voluminoase si suprasolicita gropile de gunoi.