Reducerea amprentei de carbon

Redirectionam traseul deseurilor contaminate - Contribuim la reducerea emisiilor de carbon.

Amprenta de carbon reflecta totalitatea emisiilor de gaze cu efect de sera (exprimate in unitati de CO2 echivalent) generate direct si indirect de activitatile unei companii. Avand in vedere datele disponibile, o companie poate calcula propria sa amprenta de carbon pentru activitatile sale directe sau poate extinde calculul si la activitatile desfasurate pe intregul lant valoric.

Procesul de reducere a emisiilor si amprentei de carbon implica identificarea solutiilor alternative pentru gestionarea deseurilor (cu calcularea emisiilor de CO2 asociate colectarii, transportului, procesarii si tratarea acestora) si implementarea variantelor cu impact climatic redus.

Sistemul nostru de gestionare integrata a deseurilor se bazeaza pe ierarhia managementului deseurilor: reducere, reutilizare, reciclare, recuperare si eliminare.
Acesti pasi descriu modul in care deseurile ar trebui tratate, reducerea avand cea mai mare prioritate, iar eliminarea cea mai mica.
Integrarea acestor practici in afacerea dvs. poate imbunatati rezultatele gestionarii deseurilor si poate reduce emisiile de carbon cu pana la 50% in aceasta activitate.
De aproape 15 ani, ne-am concentrat pe investitii in solutii durabile de gestionare a deseurilor, cu scopul de a minimiza impactul acestora asupra mediului. Unul dintre principalele noastre obiective este reducerea amprentei de carbon a fiecarui partener MDY RECYCLING.