Colectarea deseurilor

Transformarea deseurilor in resurse prin colectare eficienta.

La fabrici, majoritatea deseurilor generate sunt considerate bunuri reutilizabile sau reciclabile. Materialele comune de ambalare, precum cartonul, hartia de impachetat, foliile cu bule, plicurile captusite si polistirenul, pot fi clasificate drept deseuri generale.

Procesul nostru de colectare a deseurilor, periculoase si nepericuloase.

Cu ajutorul echipamentelor specializate, suntem capabili sa gestionam colectarea deseurilor, indiferent daca acestea sunt periculoase sau nepericuloase, prin utilizarea containerelor special concepute.

Deseurile generale includ hartia, cartonul, sticla, cutiile de metal, otelul, aluminiul, precum si deseurile de lemn si plastic. Cu echipamentul si personalul adecvat, aceste deseuri pot fi colectate, reciclate si salvate de la a ajunge in gropile de gunoi. De fapt, unele articole reciclabile pot adauga chiar valoare afacerii dumneavoastra.

Exista, de asemenea, deseuri periculoase, care contin substante inflamabile, toxice sau cancerigene. Aceste deseuri pot reprezenta un risc pentru siguranta publica, sanatate si mediu. Noi ne asiguram ca manipularea, colectarea si eliminarea acestor deseuri sunt realizate de catre experti, eliminand astfel orice risc pentru personal.

Deseurile contaminate cu substante nocive reprezinta o amenintare reala pentru mediu si sanatatea publica. De aceea, de la momentul colectarii deseurilor periculoase si pana la procesul de decontaminare efectiva, respectam toate masurile de siguranta si protectie, in vederea eliminarii riscurilor de poluare, infectare si incendiu.